Για Ελλάδα:

  • Δωρεάν αποστολή στο χώρο σας (Ισχύει για εντός Αττικής)
    Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας άμεσα και με ασφάλεια εντός 24ωρών με εξωτερικό συνεργάτη του Roze. (παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα-Σάββατο).
  • Αποστολές στην Ελλάδα
    Οι παραγγελίες σας φεύγουν από εμάς εντός 1-2 εργάσιμων ημερών και η παράδοση πραγματοποιείται με βάση τους χρόνους που ορίζουν οι εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.Κατόπιν παράδοσης της παραγγελίας σας, εκτιμούμε ότι η παράδοση πραγματοποιείται εντός 1-7 ημερών, ανάλογα με την ακριβή τοποθεσία σας.
    Οι παραγγελίες σας, επεξεργάζονται και αποστέλλονται μόνο Δευτέρα-Παρασκευή. Δεν πραγματοποιούνται αποστολές σαββατοκύριακα και αργίες.

Για παραγγελιές άνω των 100€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Στην περίπτωση που δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με την παραλαβή του δέματος σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να βοηθήσουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Για Κύπρο:

Οι αποστολές σας πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου, και η παράδοση τους γίνεται μέσα σε 3-10 εργάσιμες ημέρες.
Οι αποστολές πραγματοποιούνται με εταιρεία ταχυμεταφορών. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.
Για παραγγελιές άνω των 100€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Στην περίπτωση που δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με την παραλαβή του δέματος σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να βοηθήσουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.